Bar & Lounge

1624 Restaurant & Bar

Med sin spektakulære utsikt fra 11. er 1624 Restaurant & Bar (inspirert av Chr. IVs etablering av Kongsberg i 1624) bokstavelig talt et av hotellets – og Kongsbergs – høydepunkter. Her får du mat- og drikkeopplevelser inspirert av ærligheten i det italienske kjøkken og et allsidig kultur- og underholdningstilbud gjennom hele året. På takterassen med pergola og glassvegger kan du nyte utsikten og spise «ute» året rundt. 1624 Restaurant & Bar er fristilt fra selve hotellet og er dermed et like viktig tilbud for byens befolkning som hotellets gjester. Du kan bestille bord direkte her på Grand Portal eller på 1624 Restaurant & Bars egen hjemmeside. I tilknytning til 1624 Restaurant & Bar er det også to separate rom der det kan arrangeres lukkede selskaper. Bruk skjemaet under og send oss din forespørsel.


Lokalene passer til selskaper som: Bryllup, Jubileum, Julebord

Meny

1624 Restaurant & Bar har en meny som er inspirert av ærligheten i det italienske kjøkken. Her får du alt fra typiske italienske retter som napolitansk pizza, pasta tiberedt i flambert parmesanhjul og risotto til ferske fiske- og skalldyrretter.

Italiensk
restaurant

BAR & Lounge

UTSIKT OVER
KONGSBERG

Åpningstider

1624 Restaurant & Bar åpner dørene 1. april 2022

Kontaktinformasjon

Tlf: 32 29 90 70
E-post: cc.kongsberg@choice.no
Sildetomta 2-4, 11 etg
3612 Kongsberg
https://1624.no/restaurant/1624restaurantogbar.no

Vår matfilosofi

1624 Restaurant & Bar har en meny som er inspirert av ærligheten i det italienske kjøkken – som en ekte italiensk trattoria. Her får du alt fra typiske italienske retter som pasta tiberedt i flambert parmesanhjul og risotto til ferske fiske- og skalldyrretter.

Book bord på 1624 Restaurant & Bar

Flere av våre bar & loungeer

Ring oss