Om Grand Portal

Grand Portal er den enkleste måten å bestille bord, mat og arrangementer på i Kongsberg! Her får du en komplett oversikt og bestillingsportal for alle lokasjonene til tradisjonsrike Quality Hotel Grand Kongsberg og det nye flotte Clarion Collection Hotel Kongsberg.

Quality Grand Hotel Kongsberg og Clarion Collection Hotel Kongsberg er drevet av Lily Hospitality Group som er eid av Aker ASA. Lily Hospitality Group utvikler og driver møteplasser – hotell, kontorer og serveringssteder på det sentrale østlandsområdet.

Clarion Collection Hotel Kongsberg
Quality Grand Hotel Kongsberg

To hoteller, tre spisesteder, 7 selskapslokaler og 17 eventlokaler!

Quality Hotel Grand kan tilby mat, drikke, leie av selskapslokaler og arrangementer på Café PI. I tillegg har vi 17 kurs- og konferanselokaler. I det nye flotte Clarion Collection Hotel Kongsberg er det ytterligere to serveringssteder. I hotellets resepsjonsområde finner du «Siloen Bar». Her kan du få deg en kopp kaffe, en drink eller noe «Smått & Godt» sammen med gode venner, forretningspartnere eller kollegaer. På 1624 Restaurant & Bar som ligger i hotellets 11. og øverste etasje, vil du kunne nyte en fantastisk utsikt og mat og drikke fra en spennende og innholdsrik «italiensk» meny – enten det er lunsj, middag eller selskap.

1624 Restaurant & Bar
Med sin spektakulære utsikt fra toppetasjen, vil 1624 Restaurant & Bar (navneinspirert av Chr. IVs etablering av Kongsberg i 1624) bokstavelig talt bli et av hotellets – og Kongsbergs – høydepunkter. Her får du mat- og drikkeopplevelser inspirert av ærligheten i det italienske kjøkken, og et allsidig kultur- og underholdningstilbud gjennom hele året. På takterassen med pergola og glassvegger kan du nyte utsikten og spise «ute» året rundt. 1624 Restaurant & Bar vil være fristilt fra selve hotellet og være et like viktig tilbud for byens befolkning som hotellets gjester.

Magazinet Event & Konferansesenter
Magazinet er et topp moderne og trivelig konferansesenter med 17 konferanserom fordelt på 2000 kvadratmeter. Med stort areal, smarte romløsninger og dyktige fagfolk, kan vi med enkle grep skreddersy små, store og veldig store møter, kurs, selskaper, konserter, messer og konferanser for opp til 1000 personer. Vi sørger for at du alltid har det du trenger av AV-utstyr, trådløst nettverk, forfriskninger og bevertning til å gjennomføre gode møter – enten det er for seks eller seks hundre. På Magazinet møter du alltid profesjonelle Event Managere som vil sørge for at akkurat ditt møte, kurs, arrangement eller selskap blir akkurat så vellykket som du hadde håpet på.

Send oss en forespørsel

    Ring oss